BRANCHESPECIFIEKE OPLOSSINGEN

BRANCHESPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Industrie van huishoudapparatuur

ANTWERK biedt een compleet pakket aan logistieke en transportdiensten die nodig zijn voor het internationale transport van huishoudelijke apparaten over de hele wereld.


ANTWERK helpt haar klanten bij het ononderbroken transport van huishoudelijke apparaten en elektronica, ongeacht de marktsituatie. Ons bedrijf organiseert vrachtvervoer per type transport in Europa, het GOS, de Baltische staten, de Balkan, China en Zuidoost- en Centraal-Azië. Onze ervaren medewerkers houden rekening met de behoeften van de klant en de kenmerken van de lading, bepalen de optimale leveringsroute en berekenen de transportkosten van huishoudelijke apparaten. Voor elk transport van elektronica wordt de prijs individueel berekend en is afhankelijk van verschillende factoren: het volume van de lading, de route van het transport, de technische kenmerken van laad- en losoperaties, enz.


HiTech-producten behoren tot de categorie van kwetsbare goederen. Broze goederen zijn onderhevig aan mechanische schade tijdens het transport. Daarom omvatten de vervoersvoorwaarden noodzakelijkerwijs interne en externe beschermingsmaatregelen.

Het gebruik van treinen is voordelig voor het langeafstandsvervoer. De levering van HiTech-goederen per spoor vindt plaats in containers met een grote tonnage, met een verhoogd laadvermogen. Tegelijkertijd maakt het spoorvervoer geen deur-tot-deur-levering van goederen mogelijk. De levering van huishoudelijke apparaten en consumentenelektronica via het water maakt het mogelijk om de transporttijd te verkorten en de kosten van de organisatie ervan te verlagen. Er is vraag naar luchtvervoer voor de levering van dure apparatuur en voor het vervoer van grote partijen HiTech-producten. Autovervoer is universeel, is niet afhankelijk van de werktijden van luchthavens, havens en treinstations, wat een efficiënt vervoer op flexibele routes garandeert.
Antwerk staat garant voor de organisatie van het spoor-, zee-, lucht- en wegtransport, alsook voor het multimodaal transport van huishoudelijke apparaten en elektronica uit Europa, Noord-Amerika, Azië, Rusland en GOS-landen.
Made on
Tilda