GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN

GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN

Nauwkeurige logistiek

Antwerk levert een compleet pakket aan logistieke en transportdiensten die nodig zijn voor het internationale transport van zeer nauwkeurige en chemische ladingen, stoffen, waaronder het transport van ongevaarlijke chemicaliën, stoffen in verschillende aggregaten, gevaarlijke stoffen. Antwerk werkt samen met verschillende chemische concerns en leveranciers van grondstoffen, met speciale aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieubescherming. Onze ervaren medewerkers optimaliseren bestaande afleverschema's en ontwikkelen ideale logistieke oplossingen op basis van de behoeften en eigenschappen van de lading. Antwerk zorgt voor het vervoer van de goederen binnen de overeengekomen termijnen, ongeacht de geografie van het vervoer. Dankzij de samenwerking met internationale transportbedrijven zijn wij in staat om een flexibel prijsbeleid te voeren en een hoge servicekwaliteit te handhaven. De technische industrie vereist snelle en betrouwbare toeleveringsketens die belangrijke productielocaties in een industrie verbinden met distributiekanalen over de hele wereld. Of u nu in de computer- en elektronica-industrie zit of elektronische productiediensten levert, wij begrijpen uw bedrijf en uw behoeften.


Nauwkeurige logistiek betekent ook:
  • Distributieve opslag
  • Consolidatie van leveranciers
  • Controletoren
  • Directe markttoegang (D2M)
  • Aftermarket en omgekeerde logistiek
  • Opbouw en uitstel
  • SC optimalisatie
  • Transacties in verband met TAPA

Gezien de extreem hoge kwetsbaarheid van technische producten hebben we industriële oplossingen ontwikkeld die gericht zijn op een robuuste supply chain. Elke dag evalueren en verbeteren we onze transportroutes. Deze configuratie zorgt voor een laag risico op diefstal of schade aan uw waardevolle producten met een ongeëvenaarde snelheid op de markt.
Overal ter wereld helpen wij u bij het toepassen van verschillende logistieke ervaringen, IT-tools en gespecialiseerde of gezamenlijke logistieke oplossingen en platforms.
Made on
Tilda