BRANCHESPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Levensmiddelenindustrie

BRANCHESPECIFIEKE OPLOSSINGEN
Logistieke diensten voor de levensmiddelenindustrie zijn een speciaal gebied dat veel ervaring en inzicht in het productieproces vereist. We weten dat we "levend geld" vervoeren dat niet mag bederven. We weten dat het vervoer van alcoholische dranken grote risico's met zich meebrengt in verband met de kwetsbaarheid van containers en daarbuiten. Wij weten dat de logistiek van de productlijn vereist dat aan de temperatuur- en vochtigheidsvoorwaarden wordt voldaan. Levertijden zijn van cruciaal belang.
  • Detailhandel
  • Alcoholische producten
  • Agroproductie
  • Gekoelde producten
  • Diepvriesproducten
  • СLogistiek netwerk

Antwerk past de voorgestelde oplossing zo veel mogelijk aan zodat deze het beste aansluit bij uw behoeften, reageert op specifieke seizoenen of volumewijzigingen en op onvoorspelbare omstandigheden tijdens het transport.
Antwerk staat altijd garant voor een kwalitatief hoogwaardig transport van levensmiddelen naar de plaats van bestemming, op een passende en tijdige wijze. ANTWERK ontwikkelt de meest efficiënte logistieke oplossingen voor deze industrie, maar ook voor groot- en detailhandelaren.

De activiteiten van ANTWERK op het gebied van de levensmiddelenindustrie omvatten de volgende activiteiten:
Antwerk staat garant voor de organisatie van het spoor-, zee-, lucht- en wegtransport, alsook voor het multimodaal transport van huishoudelijke apparaten en elektronica uit Europa, Noord-Amerika, Azië, Rusland en GOS-landen.
Made on
Tilda