GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN

GEÏNTEGREERDE OPLOSSINGEN

Contractlogistiek

Ons belangrijkste doel is om de kosten van uw supply chain te verlagen door ervoor te zorgen dat alleen de juiste hoeveelheid voorraad beschikbaar is voor tijdige productie. Met behulp van de nieuwste methoden en technologieën beheren wij alle aspecten van de levering voor uw productieactiviteiten.


Onze diensten op het gebied van contractlogistiek:
  • Bronconsolidatie van materialen
  • Beheer van bestellingen
  • VMI-diensten (door de leverancier beheerde inventaris)
  • Oplossingen voor leveranciersparken
  • Lineaire levering
  • Het organiseren van de volgorde van de bestelling
  • Kwaliteitsborging

Verminderde logistieke kosten:
Vereenvoudigd aankoopsysteem:
Real-time informatie:
Lagere verkoopkosten:
Uitbestede productiecontrole:
Vermijding van stormloop van voorraden en onvoldoende of te grote voorraden
Controle en transparantie door consistente, snellere omzet van geïmporteerde goederen
Real-time opvolging van de voorraadvolumes om geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen over de herclassificatie van orders
Onze diensten op het gebied van toegevoegde waarde en controle/ kwaliteitsborging verminderen het risico van ongeschikte voorraadzendingen.
Beheer productie en toeleveringsketen strikt volgens schema
Logistiek management is een belangrijk onderdeel van de winstgevendheid en het algehele succes van veel bedrijven. Het is efficiënter om de ervaren specialisten van ANTWERK het logistiek management te laten zorgen dan om een geschikte logistieke afdeling binnen het bedrijf te vormen.

Door met u samen te werken op het gebied van contractlogistiek, zijn we diep ondergedompeld in het profiel van uw bedrijf om volledig te begrijpen hoe verschillende industrieën werken om de logistiek in uw markt beter te beheren, wat bijdraagt aan uw duurzame concurrentiepositie.

Overal ter wereld helpen wij u bij het toepassen van verschillende logistieke ervaringen, IT-tools en gespecialiseerde of gezamenlijke logistieke oplossingen en platforms.
Made on
Tilda