BRANCHESPECIFIEKE OPLOSSINGEN

BRANCHESPECIFIEKE OPLOSSINGEN

Auto-industrie

Аntwerk biedt een volledig dienstenpakket aan voor het transport van auto's, componenten voor de productiefaciliteiten en de levering van reserveonderdelen aan het dealernetwerk.
In de autologistiek vervoert ANTWERK de volgende ladingen:
Antwerk ontwikkelt speciaal voor het laden en afleveren van auto's, autosets en reserveonderdelen in het binnen- en buitenlandse verkeer optimale logistieke schema's. Levering van autokits en andere auto-onderdelen uit verschillende landen aan assemblagefabrieken in Europa, Amerika en het GOS. Transport van auto's uit magazijnen en havens.

Antwerk garandeert een ononderbroken en frequente levering van autosets, de naleving van de partariteit van containers in één batch en de naleving van een duidelijk tijdschema voor de levering van auto-onderdelen aan de assemblagelijn. Wij bieden de mogelijkheid om een set reserveonderdelen en accessoires samen met het voertuig te verzenden. ANTWERK ontwerpt en produceert speciale dozen voor het plaatsen van autokits in containers.
personenauto's
vrachtauto's
autokits
auto-onderdelen
Antwerk staat garant voor de organisatie van het spoor-, zee-, lucht- en wegtransport, alsook voor het multimodaal transport van huishoudelijke apparaten en elektronica uit Europa, Noord-Amerika, Azië, Rusland en GOS-landen.
Made on
Tilda